Succesvolle Verkoop van Biento vh Sonnishof Z

Yves Awouters 04/08/2023 18:08 1 min

Stal Yves Awouters zet weer stappen als internationale handels-en trainingsstal. Recentelijk rondden we wederom een succesvolle internationale verkoop af. 

Deze keer zien we de schimmel Biento vh Sonnishof Z vertrekken, die we samen met Maarten Driessen kochten. Tijdens zijn verblijf van ongeveer twee maanden bij Stal Yves Awouters, kreeg Biento de juiste training en begeleiding, wat uiteindelijk leidde tot een match met zijn nieuwe ruiter uit Saoedi-Arabië.De 11-jarige schimmelruin (Bienno vh Sonnishof x Grandeur) springt momenteel 1,35m. Zijn karakter en eigenschappen in de piste maken van hem het geschikte paard voor zijn nieuwe ruiter. 

Dat is dan ook helemaal in lijn met onze missie bij stal Yves Awouters. We proberen steeds duurzame relaties op te bouwen met klanten en ruiters door op zoek te gaan naar de perfecte match tussen het talent en karakter van het paard en de ambities en vaardigheden van de ruiter. Alleen op die manier beschikken zowel ruiter als paard over de mogelijkheid hun volledige potentieel te ontwikkelen. Daarom gaan we steeds voor een gedreven samenwerking en volgen we onze referenties altijd op. Succes voor de koper betekent immers ook een succes voor ons.